Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Abdullah Gül’den Bahçeli’ye videolu ‘Norşin’ yanıtı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kendisine ‘Artık Güroymak’a Norşin diyen yoktur’ diye seslenen MHP Lideri Bahçeli’ye yanıt verdi: “Güroymak (Norşin) ilçemizde vatandaşlarımın farklılıklarını zenginlik görerek bir araya gelmiştik.”

Abdullah Gül’den Bahçeli’ye videolu ‘Norşin’ yanıtı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, HDP’nin kapatılmasına ve Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun milletvekilliğinin düşürülmesine tepki gösteren 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e şu sözlerle tepki göstermişti:

“Gergeroğlu’nun milletvekilliği düşünce ‘Gül’en yüzü asılan, HDP’nin kapatılmasıyla ilgili dava açılmasından rahatsızlık duyan 11.Cumhurbaşkanı’na diyeceğim de şudur: Artık Güroymak’a Norşin diyen yoktur, o günler geçmiştir. Gül diye dikeni yutturanlar kalmamıştır. 11.Cumhurbaşkanı’na tavsiyem, eğer çok üzüldüyse, HDP’ye veya CHP’ye katılması isabetli ve tutarlı bir davranış olacaktır. Hatta çok da yakışacaktır, nitekim tencere yuvarlanıp kapağını bulacaktır.”

Gül’den yanıt gecikmedi

Abdullah Gül, Bahçeli’nin bu sözlerine 2009 yılında Bitlis’in Güroymak (Norşin) ilçesinde çekilen bir videosunu paylaşarak verdi.

Gül şunları söyledi:

“2009 yılında Bitlis, Güroymak (Norşin) ilçemizde halkımız Türk bayraklarıyla beni böyle kucaklamıştı. Bütün vatandaşlarımın farklılıklarını zenginlik görerek, huzur ve refah için, bayrak ve vatan sevgisi zemininde bir araya gelmiştik.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER