Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ABDULLAH GÜL, ERBAKAN ÖDÜLLERİ TÖRENİNE KATILDI

11´inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Ödülleri Platformu tarafından düzenlenen "Erbakan Ödülleri 2018" törenine katıldı. Beşiktaş Mustafa Kemal Kültür Merkezi´nde düzenlenen törene gelen Abdullah Gül´ü Saadet Partisi Genel Başkan

ABDULLAH GÜL, ERBAKAN ÖDÜLLERİ TÖRENİNE KATILDI

54. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ın adına düzenlenen 2018 Erbakan Ödülleri Töreni´ne birlikte katılan Abdullah Gül ve Temel Karamollaoğlu, etkinliğin yapıldığı salona da birlikte girdiler.

Millî Görüş Hareketi Lideri, Saadet Partisi eski Genel Başkanı ve 54. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ın insanlığın refah, barış ve kardeşliğine yaptığı katkıları anmak ve yaşatmak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen ´2018 Erbakan Ödülleri´ bu akşam sahiplerini buluyor.

Beşiktaş MKM´de yapılan törene akademi, sanat, siyaset, iş, spor ve medya camiasından bir çok önemli isim katılıyor. Ödül alan isimler ise belirnen jüri tarafından gecede açıklanacak.

1524594838-ead71c-1524595501.jpg?

ERBAKAN ÖDÜLLERİNİN AMACI

Tören, Millî Görüş Hareketi Lideri, 54. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve Saadet Partisi eski Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ın insanlığın refah, barış ve kardeşliğine yaptığı katkıları anmak ve yaşatmak amacıyla bu yıl ikinci kez düzenleniyor. ´Erbakan Ödülleri´ bilim, düşünce, medya, sanat, spor ve onur özel ödülü kategorilerinde veriliyor.

ÖDÜLLER NASIL VERİLİYOR?

İkinci kez düzenlenecek gecenin ödül alanlarını ´Erbakan Ödülleri Platformu´ belirliyor. Platform içerisinde alanında saygın kişilerin yer aldığı jüri, ödül verilen kişileri titiz bir çalışmayla belirliyor.

gul-dha-resimid-4900343-1524595512.jpg?

GEÇTİĞİMİZ YIL 6 DALDA ÖDÜL VERİLDİ

İlki geçtiğimiz yıl Nisan ayında düzenlenen törende altı farklı dalda ödül verildi. 2017 yılında ödül alan isimler şöyle: Bilim Ödülü Yüksek Mühendis Özdemir Bayraktar´a, Düşünce Ödülü Suriyeli mütefekkir Cevdet Said´e, Medya Ödülü CNN Türk Ekonomi Editörü Cem Seymen´e, Sanat Ödülü neyzen Doç. Dr. Süleyman Ergüner´e, Spor Ödülü Kayak sporcusu Ayşe Kader Yavuz´a, Onur Özel Ödülü ise Süleyman Arif Emre´ye verildi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER