Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Abdullah Gül AK Parti ile neden ayrı düştüğünü açıkladı: Kurucu ilkelerinden yolunu çeviren ben miyim?

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ekrem İmamoğlu´nun mazbatayı almasından Türkiye ekonomisine, Türkiye ekonomisinden Kalın ve Akar ziyaretine merak edilen soruları yanıtladı

Abdullah Gül AK Parti ile neden ayrı düştüğünü açıkladı: Kurucu ilkelerinden yolunu çeviren ben miyim?

Abdullah Gül Ocak Medya´dan Veysi Dündar´ın sorularını yanıtladı. Röportajdan öne çıkan bölümler ve Gül´ün merak edilen konulardaki açıklamalarından önemli bölümler?

Ekrem İmamoğlu´nun mazbata alması

?Mazbata, hayırlı uğurlu olsun. Artık normalleşmenin zamanıdır, vaktidir. İktidarın önünde 4 - 4 buçuk yıllık kesintisiz bir zaman var. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeleri gerekiyor. Çok önemli problemler bizi bekliyor. Önceliğimiz ekonomi olmalı?

AK Parti ile nasıl ayrı düştü??Ak Parti´nin vizyon belgesini yazdım ve hala ona uyuyorum?O belge ne diyorsa ben o rotadayım? Ak Parti´nin kurucu ilkelerinden yolunu çeviren ben miyim? Elimdeki 30 km öteyi gösteren dürbün ile baktığımda gördüğüm engeli, engebeyi işaret ettiğim için suçlanmam haksızlık değilse nedir??

Abdullah Gül, Veysi Dündar´a verdiği röportajda AK Parti ile ayrı düşmesini bu sözlerle açıkladıktan sonra, Ak Partililerle ne zaman görüşme imkanı oldu ise bunları ifadeden kaçınmadığını da söyledi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile uzunca bir süredir görüşmediğini ifade etti:

?Benim Cumhurbaşkanlığım sırasında iade edilen kanunların çetelesi tutulmamıştır. Ama bugünü anlamanın arka planı işte geçmişte uyarılarıma da yol açan, konulara farklı yaklaşımlardır. Kanun hazırlıklarını yakından takip ettim, yanlış bulduklarımın TBMM´ye sunulmadan önce değişmelerini sağladım.?

Haberin devamı... 

Kaynak: independentturkish.com

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER