Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Abdulhamit Gül’den aylar sonra dikkat çeken mesajlar...

Eski Bakan Abdulhamit Gül, görevden ayrılmasının ardından aylar sonra ilk kez partisinin toplantısında konuştu. Abdulhamit Gül, dikkat çeken makam ve seçim mesajları verdi...

Abdulhamit Gül’den aylar sonra  dikkat çeken mesajlar...

29 Ocak 2022 tarihinde Adalet Eski Bakanlığı görevinden ayrılan Abdulhamit Gül, seçim bölgesi Gaziantep’te partisinin il başkanlığın dikkat çeken mesajlar verdi. Aylar sonra ilk kez bir parti çalışmasına katılan Abdulhamit Gül, “2023 seçimi yavaş yavaş yaklaşıyor. 2023 seçimlerinde kim ne planlarsa planlasın milletin tercihi Recep Tayyip Erdoğan olacaktır.” dedi.

Eski Bakan Abdulhamit Gül, konuşmasında dikkat çeken ‘makam’ mesajı da verdi. Gül, “Bizim için en büyük makam millet sevdasıdır. Mevkiler önemli değil mevziler önemlidir. Ne olduğunuz değil, bu memleket için ne yaptığınız önemlidir.” diye konuştu.

SEÇİM YAVAŞ YAVAŞ YAKLAŞIYOR

Adalet Eski Bakanı Abdulhamit Gül’ün konuşması şöyle:

“Bizim sevdamız Gaziantep, sevdamız Türkiye, sevdamız bu millet oldu. Gaziantepliler her zaman AK Parti’nin milletin Adamı Cumhurbaşkanımızın yanında oldu. AK Parti hizmetlerini sürdüren bir anlayışa sahiptir. Milletimizin sorunlarının farkındayız. Bu sorunları yine AK Parti çözecektir. Mevkiler, makamlar gelir geçer ama en güzel makam bu milletin bir ferdi olmak, bu milletin bir parçası olmaktır. Bu memlekete hizmet etmeye devam edeceğiz. Gece gündüz siyasetimizi, gayretimizi arttırarak devam ettireceğiz. 2023 seçimi yavaş yavaş yaklaşıyor. 2023 seçimlerinde kim ne planlarsa planlasın milletin tercihi Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Bizde 2023 seçimleri için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

‘MEVKİLER ÖNEMLİ DEĞİLDİR’

Küresel gelişmelere baktığımızda güçlü bir liderliğin ne kadar önemli olduğunu gördük. Bizim için en büyük makam millet sevdasıdır. Mevkiler önemli değil mevziler önemlidir. Ne olduğunuz değil, bu memleket için ne yaptığınız önemlidir. Bizler nerede olursak olalım bu memleketin gelişmesi için Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Gençler bayrakları hazırlayın Gaziantep’in meydanlarına bayrak asmaya bende geliyorum.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER