Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ABD'den çarpıcı iddia! Taliban'ın elinde ABD'li esirler var...

ABD'de Cumhuriyetçi kongre üyesinden Afganistan ile ilgili çarpıcı bir iddia geldi. Yer bildiriminin de yapıldığı iddiaya göre Taliban'ın ellinde Amerikalı esirler var...

ABD

İşgal ettiği Afganis'tandan son askerini de çeken ABD şimdi de Taliban'In elindeki Amerikalı esirler haberiyle çalkalanıyor.

Cumhuriyetçilerin Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesindeki Lideri Michael McCaul, katıldığı Fox News yayınında ABD'yi sarsan iddialarda bulundu.

McCaul Afganistan'dan hala tahliye edilemeyen Amerikan vatandaşlarının olduğunu söyledi.

Amerikan vatandaşları ve ABD ile iş birliği yapan Afganları taşıyan 6 Amerikan uçağı olduğunu iddia eden McCaul uçakların Afganistan'ın kuzeyindeki Mezar-ı Şerif Havalimanı'nda tutulduğunu iddia etti.

McCaul bu uçakların iki-üç gündür ABD Dışişleri Bakanlığından onay almalarına rağmen kalkamadığını durumun esir almaya döndüğünü belirtti. 

McCaul açıklamasında "Durum bir esir tutmaya dönüyor. ABD, Taliban'ı tamamen tanıyana kadar Amerikan vatandaşlarının ülkeden ayrılmasına izin vermeyecekler." dedi.

McCaul ayrıca, ABD Dışişleri Bakanlığının açıkladığının aksine Afganistan'da sadece 100-200 değil çok daha fazla Amerikan vatandaşının kaldığını da sözlerini ekledi.



Anahtar Kelimeler: ' çarpıcı iddia! Taliban' elinde ' esirler ...

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER