Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

´ABD´den Abbas´ı devirecek plan

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas´ın Dışişleri ve Uluslararası İlişkiler Danışmanı Nebil Şas, ´ABD´nin, Devlet Başkanı Mahmud Abbas´ı devirme planları olduğuna dair sızan bilgiler var´ dedi.

´ABD´den Abbas´ı devirecek plan

Şas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ABD´nin, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas´ın görevden alınmasına yönelik planlar yaptığına dair istihbarat edindiklerini belirterek, "Arap tarafların " söz konusu planda dahli olmadığını ifade etti.

"ABD´NİNA RABULUCU ROLÜ BİTMİŞTİR"

"ABD´nin bölgedeki ara buluculuk rolünün devamını kabul etmesi için Abbas´a baskı yaptığını" dile getiren Şas, "ABD´nin ara buluculuk rolü bitmiştir. Bundan geri dönüş yoktur." diye konuştu.

Abbas´ın Dışişleri ve Uluslararası İlişkiler Danışmanı Şas, ABD´nin Mahmud Abbas´ı devirme planlarına Arapların ya da Abbas´a yakın kişilerin de dahil olduğu yönündeki söylentilerin aslı olmadığını kaydederek, Filistin´in birliğini korumak için israil´e karşı mücadele verme çağrısında bulundu.

Filistin merkezli "Kudüs net" sitesinde yayınlanan haberde, Filistin güvenlik güçlerinin Abbas´ı devirmek için kendisine yakın isimlerle ABD arasında görüşmeler olduğunu ortaya çıkardığı aktarılmıştı.



Anahtar Kelimeler: Abbas devirecek plan

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER