Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ABD´DE DEV ´SİLAH KARŞITI´ YÜRÜYÜŞ: ON BİNLERCE ÖĞRENCİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ

New York´ta on binlerce kişi sokaklara çıkarak ülkede silah erişiminin kısıtlanması ve yeni yasal düzenlemeler yapılması talebiyle yürüyüşler düzenledi

ABD´DE DEV ´SİLAH KARŞITI´ YÜRÜYÜŞ: ON BİNLERCE ÖĞRENCİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Sık sık silahlı saldırıların yaşandığı ABD´de, Florida eyaletinde bir okula düzenlenen silahlı saldırıda 17 kişinin hayatının kaybetmesinin ardından silah yasasıyla ilgili tartışmalar yeniden alevlendi.

18-03/25/12.jpg

ABD genelinde birçok eyalette gerçekleştiren yürüyüşlere Demokrat Parti´nin kalesi New York´ta da onbinlerce kişi katıldı.

18-03/25/13.jpg

Kentteki protestolara dünyaca ünlü müzik grubu the Beatles´in üyelerinden Paul McCartney de grubun 1980 yılında öldürülen İngiliz müzisyeni John Lennon´ın New York´ta kaldığı otelin önünde, ´´Silah şiddetine son verebiliriz´´ yazılı tişörtüyle destek verdi.

18-03/25/14.jpg

Öğrenciler aileleriyle birlikte silah karşıtı sloganlar eşliğinde son dönemdeki saldırıları protesto etti ve ABD Başkanı Donald Trump ve ABD Kongresi´ne silah yasası ile ilgili değişiklik ve silah erişimine kısıtlama getirilmesi çağrısında bulundu.

 18-03/25/15.jpg

18-03/25/16.jpg

 

Öte yandan silah karşıtı gösterilerin merkezi olan Washington´daki yürüyüşe, yarım milyondan fazla kişinin katılması bekleniyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER