Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ABD konsolosluğunun önünde dikkat çeken çağrı: Mehmetçik Aksa'ya!

YENİAD Genel Başkanı Selman Esmerer, Türkiye'nin Mescid-i Aksa'ya sahip çıkması gerektiğini belirtti.

ABD konsolosluğunun önünde dikkat çeken çağrı: Mehmetçik Aksa

ABD konsolosluğunun önünde dikkat çeken çağrı: Mehmetçik Aksa'ya!

ABD'nin İstanbul Konsolosluğu önünde gerçekleştirilen eylemde konuşan YENİAD Genel Başkanı Selman Esmerer, Türkiye'nin Mescid-i Aksa'ya sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Amerikan ve İsrail ortak yapımı olduğu bariz bir şekilde ortada olan ve Filistin davasını yok etmeyi hedefleyen Yüzyılın Anlaşması dün akşam ABD Başkanı Donald Trump tarafından açıklandı.

İslam coğrafyası için tam anlamıyla felaket niteliğinde olan plan ABD'nin İstanbul Konsolosluğu önünde protesto edildi. Gerçekleştirilen protesto eylemine binlerce kişi katılırken Yeni Bir Dünya İşadamları Derneği (YENİAD) Genel Başkanı Selman Esmerer de konuşmacılar arasında yer aldı.

'MESCİD-İ AKSA'YA SAHİP ÇIKMALIYIZ'

YENİAD Genel Başkanı Selman Esmerer, ABD'nin İstanbul Konsolosluğu önünde yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. Kudüs'ün Müslümanların olduğunu kaydeden Esmerer, İslam ülkelerinin yöneticilerine de seslendi.

Esmerer, konuşmasında, "İslam ülkesi liderlerine sesleniyoruz. Gelin bir olun, beraber olun, Siyonizme karşı durun!" ifadelerini kullandı.

YENİAD Genel Başkanı Selman Esmerer, gerçekleştirdiği konuşmada, Türkiye'nin Mescid-i Aksa'ya sahip çıkmasının tarihi sorumluluğu olduğunu belirtti. Mehmetçik'in Mescid-i Aksa'ya gitmesi gerektiğini kaydeden Esmerer, "Mehmetçik, Mescid-i Aksa'ya gitmelidir! Filistin, Gazze yalnız olmamalı, Mescid-i Aksa'ya sahip çıkmalıyız. Bu tarihi sorumluluğumuzdur" dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER