Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ABD istihbaratı 1 numaralı hedeflerini açıkladı!

ABD Ulusal Güvenlik Dairesi Başkanı Paul Nakasone, istihbarat kurumlarının hedefindeki 1 numaralı gündemi açıkladı.

ABD istihbaratı 1 numaralı hedeflerini açıkladı!

Milli Gazete'den Muhammed Özdemir'in "konuya dair" haberi...

ABD Ulusal Güvenlik Dairesi Başkanı Paul Nakasone, yabancı ülkelerin ABD'deki Kasım 2020'de yapılacak Başkanlık seçimlerine müdahale etmelerini engellemek için, olası bir siber saldırıyı 1 numaralı hedefleri olarak belirlediklerini açıkladı.

"HAREKETE GEÇECEĞİZ"

Pentagon'un siber liderliğini de yöneten Nakasone, Pazartesi günü bir askeri toplantıda yaptığı açıklamada, "Rakiplerimizin seçimlerimize müdahale etmeye çalıştığını gördüğümüzde harekete geçeceğiz." dedi.

Bir numaralı hedefimiz ve bir numaralı misyonumuz; 2020 seçimlerinin güvenliğini sağlamaktır diyen Nakasone, "Rakiplerimizi kendilerinden daha iyi tanımaya çalışıyoruz." dedi.

"REKABET ÇAĞINDAYIZ"

5G iletişim teknolojilerinden de bahseden Nakasone, "Büyük ülkeler arasındaki rekabet çağındayız ve bunu her gün siber alanda görüyoruz."

Amerika Birleşik Devletleri, diğer ülkeleri siber alanda kötü amaçlı faaliyetlerle suçlamıştır. ABD'deki son Başkanlık seçimlerinden önce Washington, Moskova'yı siber saldırılar yoluyla seçim sonuçlarını etkilemeye çalışmakla suçladı, ancak Rusya, ABD'nin suçlamalarını reddetti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER