Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ABD, İran gibi bize de yaptırım uygulayabilir..

İslam Ülkeleri Zirvesi'nin kapanış töreninde konuşan Malezya Başbakanı Mahatir Muhammed, ABD'nin İran İslam Cumhuriyeti'ne karşı yasadışı yaptırımlarına işaretle, ABD'nin Malezya'ya karşı da aynı bu gibi yaptırımlar uygulayabileceğini söyledi.

ABD, İran gibi bize de yaptırım uygulayabilir..

2019 Kuala Lumpur İslam Ülkeleri Zirvesi'nin kapanış töreninde konuşan Malezya Başbakanı Mahatir Muhammed, ABD'nin İran İslam Cumhuriyeti'ne karşı yasadışı yaptırımlarına işaretle, ABD'nin Malezya'ya karşı da aynı bu gibi yaptırımlar uygulayabileceğini söyledi.

Katar'ın Suudi Arabistan ve müttefiklerince abluka altına alınmasına da dikkat çeken Malezya Başbakanı, "İran gibi abluka altına alınan Katar, kalkmayı başardı ve hayret verici başarılara imza attı." dedi.

Malezya Başbakanı, İslam ülkeleri Zirvesi'nin açılış konuşmasında da, İslam dünyasının kritik durumuna dikkat çekerek, İslam dünyasında yaşanan sorunların çözümünü temenni etmişti.

Malezya'da düzenlenen İslam Ülkeleri Zirvesi'ne İran Cumhurbaşkanı, Türkiye Cumhurbaşkanı, Malezya Başbakanı ve Katar Emiri katıldı.

Kaynak:Ajanslar



Anahtar Kelimeler: yaptırım uygulayabilir..

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER