Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ABD Teröristleri Korumak İçin Sınırımıza Karakol Kurdu

YPG/PKK´ya açıktan destek vermeye devam ABD yardımlarını bir üst boyuta taşıtı. Suriye sınırımıza TSK güçlerini kontrol altında tutmak ve teröristlere destek vermek için Fransa ile birlikte 12 gözlem karakolu kurdu.

ABD Teröristleri Korumak İçin Sınırımıza Karakol Kurdu

ABD, Türkiye-Suriye sınırımıza yerleşmek için kolları sıvadı. Terör örgütü YPG´nin sınır hattımız boyunca işgal ettiği alanlara ABD, 12 gözlem karakolu kurmak için düğmeye bastı. Kurulacak bu gözlem karakolları ile ABD, ordumuzu denetleyerek terör örgütüne kalkan olacak.

DEVRİYELER YETMEDİ

Geçtiğimiz haftalar Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından terör örgütü YPG´nin mevzilerine yönelik başarılı bombardımanları sonrası korkuya kapılan örgütün yardımına koşan ABD, yanına Fransa´yı da alarak ilk olarak terör alanlarında askeri devriyeler atmaya başlamıştı. Şimdi ise ABD, desteğini bir üst seviyeye çıkararak sınır hattımıza kuracağı bu karakollar ile terör örgütünü korumaya alacak.

GİZLİ TOPLANTIDA KARARI ALINDI

Karakolların kurulma kararı ise geçtiğimiz günlerde gazetemizin ortaya çıkardığı ABD ve YPG arasında gizli ve üst düzey yapılan toplantılarda kararlaştırıldı. TSK´yı hem karadan hem de havadan denetim altında tutmak için karakolların temeli kazılmaya başlandı. Ayrıca bu karakollar ile YPG´lileri sadece ABD değil, bölgede sözde IŞİD ile mücadele için bir araya gelen koalisyon güçleri de koruyacak.

 

HAVA SAVUNMA SİSTEMİ AKTİFLEŞTİRİLDİ

Sınırımızdaki terör koruması ise sadece karada yapılan gözlem karakolları ile sınırlı da değil. ABD tarafından terör alanlarına kurulan hava savunma sistemleri de aktifleştirdi. Aktifleştirilen hava savunma sisteminin detaylarına ise yine Millî Gazete ulaştı. Sınırın sıfır noktasına kadar aktifleştirilen hava savunma sistemi ile uçakların sınıra 1 km, helikopterlerin de 300 metreden fazla yaklaşmalarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER