Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ABD Senatosu Trump´ın oğlunu ifadeye çağırdı

ABD Senatosu İstihbarat Komitesi, Başkan Trump´ın oğlu Donald Trump Jr. için Rusya soruşturmasıyla bağlantılı olarak resmi ifade çağrısında bulundu.

ABD Senatosu Trump´ın oğlunu ifadeye çağırdı

ABD Senatosu İstihbarat Komitesi, Başkan Donald Trump´ın oğlu Donald Trump Jr. için Rusya soruşturmasıyla bağlantılı olarak resmi ifade çağrısında bulundu.

İlk olarak Axios adlı haber sitesi tarafından duyurulan resmi davet, Trump´ın çocuklarından biri için çıkarılan ilk resmi ifade çağrısı olarak kayıtlara geçti.

Cumhuriyetçilerin çoğunlukta olduğu komitenin Trump´ın büyük oğlunu ifadeye çağırmasının gerekçesinin ise Trump Jr.´ın eylül 2017´de Senato Adalet Komitesinde Rusya soruşturmasıyla ilgili verdiği ifade olduğu belirtildi.

Söz konusu ifadesinde babasının Rusya´daki işlerini genişletme planıyla ilgili çok az bilgiye sahip olduğunu aktaran Trump Jr.´ın aynı konuda yeniden ifadesine başvurulacak.

Trump´ın Rusya´daki yatırımlarını genişletme planı

Buna gerekçe olarak da Trump´ın eski avukatı Michael Cohen´in aynı konuyla ilgili verdiği ifadede "Trump Jr.´ın Rusya´daki tüm süreçlerden bütünüyle haberdar olduğunu" iddia etmesi gösterildi.

Aynı haberde Trump Jr.´ın daha önce gönüllü olarak Senato İstihbarat Komitesi önünde ifade verdiğini söylediği, şimdiki resmi ifade davetini ise anlamsız bulduğu kaydedildi.

Devamı >>>



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER