Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ABD, Hindistan´ın hava savunma füzesi almasına karşı ?pek bir ince´

Sözkonusu Türkiye´nin S-400´leri alması olunca her türlü şeytanlığı, hileyi, terör örgütünü ve darbeyi yapmaya çalışan ABD, Hindistan´ın hava savunma füzesi almasına karşı ?pek bir ince´ davrandı.

ABD, Hindistan´ın hava savunma füzesi almasına karşı ?pek bir ince´

ABD-HİNDİSTAN İLİŞKİLERİ MASAYA YATIRILDI

 Küresel şer odaklarının başını çeken ABD´nin Dışişleri Bakanı Pompeo, Hindistan´a diplomatik ziyaret gerçekleştirdi. Pompeo´nun ziyaretinde, Hindistan´ın Rusya´yla yaptığı S-400 anlaşması, ABD´nin İran´dan petrol ithalatına yönelik yaptırımları, iki ülke arasındaki ticari ilişkiler, ABD´de uzmanlık gerektiren mesleklerde özel izinle çalışan Hindistan vatandaşlarını etkileyecek H-1B vize düzenlemesi ve terörizm konularının gündeme geldiği belirtildi.

 HİNDİSTAN´IN S-400 İHTİYACINI ANLAYIŞLA KARŞILADI

 ABD Dışişleri Bakanlığı da ziyaretle ilgili iki ülkenin doğal stratejik ortak olduğunu ve Pompeo´nun ziyaretiyle ABD´nin, dünyanın en büyük demokratik ülkesi ile stratejik ilişkilerini derinleştirmeyi hedeflediği gündeme getirdi. İki görüşmelerde, Rusya´dan S-400 füze savunma sistemlerinin satın alınması konusunda ABD ile yaşanan tartışmada, Hint tarafının kendi pozisyonunu ABD´ye açıklamakta başarılı olduğu ve bu konudaki ihtiyacını anlayışla karşıladığı iddia edildi.

 İLK S-400 SEVKİYATI TEMMUZ´DA BAŞLIYOR

 RUSYA´nın başkenti Moskova´da basın mensuplarına konuşan Rusya devlet savunma sanayisi şirketi Rosoboronexport´un Başkanı Aleksandr Miheyev, Türkiye´nin aldığı S-400 hava savunma sisteminin teslimatına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Miheyev, ?İlk teslimata yüzde 99 hazırız. Temmuzda ilk teslimat başlayacak, şu anda lojistikle ilgili kısımları tamamlıyoruz. Üretimdeki zorluklar açısından teslimat rekor sürede tamamlanacak? diye konuştu.

 GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ

 Başkan Erdoğan önceki günki açıklamasımda, S-400´lerin gelecek aydan itibaren teslim alınacağını belirterek, ?S-400 meselesi, doğrudan egemenlik haklarımızla ilgili bir konudur ve bundan geri adım atmayacağız? dedi.

Kaynak: Medya



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER