Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ABBAS´A BAĞLI GÜÇLER 4 HAMAS MENSUBUNU TUTUKLADI 3´ÜNÜ İFADEYE ÇAĞIRDI

Abbas´a bağlı güçler işgalci adına Hamas mensuplarını tutuklayıp sorguluyor.

ABBAS´A BAĞLI GÜÇLER 4 HAMAS MENSUBUNU TUTUKLADI 3´ÜNÜ İFADEYE ÇAĞIRDI

ABBAS´A BAĞLI GÜÇLER 4 HAMAS MENSUBUNU TUTUKLADI 3´ÜNÜ İFADEYE ÇAĞIRDI

 

Siyonist işgal rejimine gönüllü hizmetlerini sürdüren Mahmud Abbas başkanlığındaki Filistin Yönetimi´ne bağlı güçler bugün Batı Yaka´nın birçok yerinde Hamas mensuplarına yönelik yaptığı operasyonlarda 4 kişiyi tutuklarken, tutuklayamadığı 3 kişiyi ise ifade vermeye çağırdı. Daha önce tutukladığı onlarca Hamas lider ve mensubunu ise hukuksuz bir şekilde içerde tutuyor.

El-Halil, Ramallah, Eriha, Selfit ve bunlara bağlı beldelerde operasyonlarını sürdüren Abbas güçleri 4 kişiyi tutukladılar. Tutuklananlardan bazıları üniversite öğrencisi, diğerleri ise daha önce serbest kalan eski esirlerden.

Daha önce Abbas güçleri tarafından tutuklanan siyasi tutukluların yakınları, siyasi tutukluların cezaevlerinde işkenceye maruz kaldıklarını söylediler. Kendilerine ulaşan bilgiye göre Abbas´a bağlı güçlerin bilgi almak için tutuklulara dayak attıklarını ve uzun süre ayakta bekletip uykusuz bıraktıklarını söylediler.

Filistin´in onurlu ve şerefli insanlarına karşı işgalcinin taktiklerini uygulayan Abbas güçleri, işgale karşı direniş göstermemeleri için onları takip ediyor, tutukluyor ve onlardan aldığı bilgileri işgalcilere veriyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER