Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ABBARA KAHVE EDEBİYAT SÖYLEŞİLERİNİN KONUĞU RECEP SEYHAN

Edebiyat Söyleşilerine konuk olacak  hikayeci Recep Seyhan’ın   yakın zamanda çıkan ‘Zongo’nun Değirmeni’ başlıklı kitabı çevresinde  konuşulacak.

ABBARA KAHVE EDEBİYAT SÖYLEŞİLERİNİN KONUĞU  RECEP SEYHAN

Abbara Kahve edebiyat söyleşilerinin bu haftaki konuğu  Recep Seyhan. Geçtiğimiz aylarda başlayan etkinliklerde Nazif Gürdoğan, Fahri Tuna, Nilüfer Zontul Aktaş, Hüseyin Akın, Gökhan Serter, Necip Evlice, Ayhan Öz ve Ahmet Karacan’ın konuk olduğu edebiyat söyleşileri  devam ediyor.

15 günde bir cumartesi günleri düzenlenen etkinlik çerçevesinde konuk olan şair ve yazarlarla yeni çıkan kitabı çevresinde konuşuluyor, şair ve yazarlar kitaplarını da imzalıyor.

Edebiyat Söyleşilerine konuk olacak  hikayeci Recep Seyhan’ın   yakın zamanda çıkan ‘Zongo’nun Değirmeni’ başlıklı kitabı çevresinde  konuşulacak.

Recep Seyhan, uzun bir süre   MEB’e bağlı okullarda Türk Dili Edebiyatı öğretmenliği yaptı, bir süre de idareci olarak çalıştı. Almanya’da, Bavyera Eyaleti’nde Ana Dili Tamamlama Dersleri öğretmeni olarak görev yaptı. Bu dönemde başladığı yazı hayatına 28 şubatta ara verdi. Uzun süren bu aradan sonra tekrar  edebi çalışmalarına devam etti. Başlangıçtan bu güne  Mavera, Ayane, Aylık Dergi, Kayıtlar, Dergâh, Yedi İklim, Türk Dili, Hece, Mahalle Mektebi, Muhayyel, Dil ve Edebiyat gibi çeşitli edebiyat, sanat dergilerinde hikâye ve edebî yazılar yazdı.

Recep Seyhan’ın  konuk olacağı etkinlik 22ocak cumartesi günü 17-18 arasında gerçekleşecek. Üsküdar’ın merkezindeki Abbara Kahve’de düzenlenecek etkinliği Şakir Kurtulmuş yönetecek. Seyhan söyleşi sonunda kitaplarını da imzalayacak.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER