Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Yeni Şafak, muhalefetin Avrupa vurgusunun sırrını çözdü: Yuvarlak Masa Taahhütleri

Yeni Şafak’a göre muhalefetin taahhütleri: Ayasofya yeniden müze, Ege Adaları Yunanistan’a, Akdeniz’de sondaj duracak, terör operasyonları bitecek, Libya’dan çıkılacak, Kavala ve Demirtaş’a özgürlük, Maraş yeniden kapanacak...

 Yeni Şafak, muhalefetin Avrupa vurgusunun sırrını çözdü: Yuvarlak Masa Taahhütleri

Gazete altı muhalefet partisi liderinin Ahlatlıbel zirvesindeki Avrupa Konseyi ve AB vurgularını, son yıllarda Avrupa’dan gelmiş açıklamalarla birlikte okuyarak altı liderin ‘iktidara geldiklerinde uygulayacağı yol haritasını’ şöyle anlattı:

“Ankara’da CHP öncülüğünde bir araya gelen 6 partinin ‘yuvarlak masa’ toplantısından Türkiye’nin egemenlik haklarını tartışmaya açacak taahhütler çıktı. 6 partinin yayınladığı bildiride, Ayasofya’dan, Ege adalarına, Doğu Akdeniz’den Libya’ya kadar Türkiye’ye birçok konuda dayatmada bulunan Avrupa Konseyi ve Avrupa Birliği kararlarının uygulanacağı ilan edildi.

Pazar günü Ankara’da yuvarlak masada bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Deva Partisi Ali Babacan’ın zirve sonrasında ortak bir bildiri yayınladı. 6 muhalefet lideri iktidara gelmeleri durumda izleyecekleri yol haritasını açıkladı.”

 

Kaynak: serbestiyet.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER