Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ŞİFA ÖZÜ ADLI ESER ÇIKTI...

Fatih Bozmaz imzalı, “Kur’an-ı Kerim’den Hayat Kurtaran Ayetler” alt başlıklı “Şifa Özü” adlı eser, Çıra Yayınları iştiraki olan Bengisu Yayınları tarafından yayınlandı.

 ŞİFA ÖZÜ ADLI ESER ÇIKTI...

"Kur'ân-ı Kerim'de insanlar içinde kutlu ve erdemli kılınan Hz. İsa'nın özellikleri nelerdir? Cevap: Annesine karşı saygılı olması..." Meryem Sûresi: 31-33
"Nerede olursam olayım beni kutlu ve erdemli kıldı ve bana yaşadığım sürece namazı ve zekâtı emretti." "Beni anama saygılı kıldı. Beni azgın bir zorba kılmadı." "Doğduğum gün, öleceğim gün ve diriltileceğim gün bana selâm (esen- lik verilmiştir)."

Kur'ân-ı Kerim'e göre bilgili ve akıllı olan Hz. Yusuf'un özellikleri nelerdir? Cevap: Güzel davranışlı olması ve iyilik yapması... Yûsuf Sûresi: 22 "Olgunluk çağına erişince, ona hikmet ve ilim verdik. İşte biz, iyi ve yararlı işleri en güzel şekilde yapanları böyle mükafatlandırırız."



Anahtar Kelimeler: ÇIKTI...

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


Ramazan Can
21.10.2022 20:43:45
Kardeş kalemine,yüreğine sağlık.Allah size de okuyacaklarada hayatlarına uygulamayı,amel atmeyi nasip etsin.Rabbim daha güzel çalışmalar,faydalanacağımız daha güzel çalışmalar nasip etsin inşallah.

YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz