Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Özdemir 'Onlar CHP'li belediyelerin soytarılığını yapıyor'

Cüneyt Özdemir, kendisi hakkında çıkan 'yandaş' suçlamalarına tepki göstererek, "Bizim gazetecilerin esnaf takımı vardır. Kendilerine genellikle yandaş demezler. Bunlar bütün CHP belediyelerinin soytarılığını yaparlar" dedi.

 Özdemir

Cüneyt Özdemir hakkındaki 'yandaş' iddialarına yanıt verdi. "Bizim gazetecilerin esnaf takımı vardır. Kendilerine genellikle yandaş demezler" diyerek sözlerine başlayan Özdemir fena saydırdı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir son zamanlarda hakkında çıkan yandaş iddialarına yanıt verdi. Gazetecilerin esnaf takımı olduğunu söyleyen Özdemir bunların parayla soytarılık yaptığını iddia etti.

Özdemir şunları söyledi:

"CHP'li belediyelerin soytarılığını yaparlar"

"Bizim gazetecilerin esnaf takımı vardır. Kendilerine genellikle yandaş demezler. Bunlar bütün CHP belediyerinin soytarılığını yaparlar. Giderler parayla soytarılık yaparlar. Adına da şov derler oyun derler. Ama yandaş değiller. Gittiği belediyeden iş alamayınca da yerden yere vururlar. Bir de bunlar çıkmış diyorlar ki 'Bak Cüneyt'i görüyor musunuz belediyeye gitmiş' Niye bunlar diyor? Çünkü bunlar bu işi biliyor yapıyor. Bundan hayatlarını idame edip para kazanıyorlar. Ne satıyorlar Atatük'ü satıyorlar, muhalefeti satıyor, laliklik satıyor. Sonra da başkalarına yandaş diyorlar. Laik, CHP'li trol yok mu? Var tabi ki..."

"İBB çağırsa sorun yok"

"Şimdi sosyal medya var. Haddisize had bildirmek öksüze kaftan giydirmeye benzer. Beni İBB çağırsa konuşma yapsam sorun yok. Üsküdar Belediyesi çağırınca gitsem 'bak görüyor musun götürdü parayı oluyorsun'"



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER