Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

 GEÇMİŞ İLE YÜZLEŞEMEDİ! HİLAL KAPLAN CANLI YAYINDAN KAÇTI

Bir dönem yapmış olduğu skandal paylaşımlar ile zihinlere kazınan Hilal Kaplan, önce Habertürk yayınına bağlanmak istedi sonra ise telefonunu kapadı.

 GEÇMİŞ İLE YÜZLEŞEMEDİ! HİLAL KAPLAN CANLI YAYINDAN KAÇTI

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu geçtiğimiz yıllarda sosyal medya aracılığıyla tepki çeken paylaşımlara imza atmıştı. Kaftancıoğlu'nun söz konusu skandal paylaşımları dolayısıyla 9 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılması gündemin üst sıralarında yer alırken Habertürk yazarı Sevilay Yılman da konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

HİLAL KAPLAN NEDEN YARGILANMIYOR?

Medya Notu'nun aktardığına göre Sevilay Yılman, Habertürk canlı yayınında “Attığı tweet nedeniyle Canan Kaftancıoğlu yargılanıyorsa ondan daha ağırını Hilal Kaplan attı, o neden yargılanmıyor” ifadelerini kullandı.

Sevilay Yılman Habertürk canlı yayınında “Canan Kaftancıoğlu’nun ceza aldığı twitin daha ağırını Hilal Kaplan attı, o neden yargılanmıyor” deyince ortalık bir anda gerildi. Hilal Kaplan yayında adı geçtiği diye programın moderatörü Hülya Hökenek’e mesaj atıp “Bağlanıp cevap vermek istiyorum” dedi. Habertürk’ün editörleri bu isteğe olumlu yanıt verdi. Ancak bu dakikadan sonra Hilal Kaplan’ın telefonlarına ulaşılamadı.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Hilal Kaplan'ın geçtiğimiz yıllarda yapmış olduğu tepki çeken paylaşımlar zihinlerdeki tazeliğini koruyor. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER