Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

 "BATI'NIN PKK DOSTLUĞU DEHŞET!"

Fransız siyaset bilimci Charles Saint-Prot, Avrupa ülkelerinin PKK ve YPG’li teröristlerin oyununu oynadığını belirterek, “AB’nin, terörist ve ayrılıkçı unsurları taraf alarak Türkiye’ye ve ulusal güvenliğine karşı çıkması dehşet vericidir.

 

Fransa’da Macron yönetimi ve Türkiye düşmanları YPG/PKK’yı savunurken 68 yaşındaki deneyimli siyaset bilimci Charles Saint-Prot, Fransayı ve Avrupa’yı eleştirdi. YPG/PYD’nin PKK’nın Suriye’deki uzantısı olduğunu ve PKK’nın NATO ve Avrupa Birliği (AB) tarafından terör örgütü olarak kabul edildiğinin altını çizen Saint-Prot, bu terör örgütlerinin Türkiye’nin toprak bütünlüğünü tehdit ettiğini belirterek, “Harekat, BM’nin 51. maddesindeki meşru savunma hakkına uygun. Türkiye’nin hayati çıkarlarına uygun. Hangi devlet bütünlüğünü tamamen tehdit eden bir terör örgütünün suç eylemlerini tolere edebilir? Hiç kimse Türkiye’yi kendi ulusal güvenliği için önlemler alma konusunda engelleyemez. AB’nin terörist ve ayrılıkçı unsurları taraf alarak Türkiye’ye ve ulusal güvenliğine karşı çıkması dehşet vericidir” dedi.

İsrail lobisi de karalıyor

Fransız uzman, “Türkiye, NATO’nun önemli bir müttefiki. Türkiye ve Avrupa’nın güvenliği birbirine bağlı. DEAŞ ile mücadele ettiği iddia edilen YPG ile müttefik olan AB’nin öne sürdüğü bahaneler de dehşet verici. Türkiye’yi kınayan Avrupa ülkeleri, PKK ve YPG’li teröristlerin oyununu oynuyorlar. Tabii bu normal değil çünkü bu ülkeler PKK’yı terör örgütleri listesine ekledi. Burada beceriksizlik, inkar veya güçlü lobilere boyun eğme söz konusu. Her durumda dehşet verici” derken İsrail lobisinin etkili olduğu basın kanallarıyla Türkiye’nin karalandığını belirtti.



Anahtar Kelimeler: "' DOSTLUĞU DEHŞET!"

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER