Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

“AK PARTİ’Yİ ARTIK PELİKAN MEDYASI YÖNETİYOR”

Eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ardından AKP'den istifa eden eski Konya milletvekili Ömer Ünal, "AK Parti’yi artık Pelikan medyası yönetiyor" açıklamasında bulundu.

 “AK PARTİ’Yİ ARTIK PELİKAN MEDYASI YÖNETİYOR”

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AKP'den istifa etmesini gerekçe gösteren eski vekil ve yöneticiler de partilerinden istifa ettiklerini açıklıyor. Davutoğlu'nun istifaasının ardından çok sayıda isim AKP'den istifa ederken AKP'den istifa eden diğer bir isim ise eski Konya milletvekili Ömer Ünal oldu.

ÖMER ÜNAL'DAN TEPKİ: PARTİYİ PELİKAN MEDYASI YÖNETİYOR

26. Dönem Konya milletvekili Ömer Ünal, AKP'den istifa etmesinin ardından Medya Notu isimli siteye açıklamalarda bulundu.

Ünal, konuya ilişkin açıklamasında, “Bugün Ak Parti maalesef tabandan gelen beklentilerin ötesinde teşkilatların, halkın beklentilerinin ötesinde bir grup trol ve Pelikan medyası tarafından yönetilmeye başladı.” ifadelerini kullandı.

AKP'den istifa eden 26. Dönem Konya milletvekili Ömer Ünal'ın açıklaması şu şekilde:

Cumhurbaşkanımız 2001 yılının 14 Ağustos’unda ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Lider sultası sona erecek. Kolektif akılla yönetilecek bir parti olacağız’ demişti. AK Parti’nin bugün bu kurucu ilkelerinden uzaklaşmasından dolayı, parti içi demokrasi kalmamasından dolayı istifa ettim.

Bugün Ak Parti maalesef tabandan gelen beklentilerin ötesinde teşkilatların, halkın beklentilerinin ötesinde bir grup trol ve Pelikan medyası tarafından yönetilmeye başladı. Özellikle parti yönetimi ve devlet yönetiminde son birkaç yılda bunu birebir de müşahade ettik. Vatandaşın isteklerine de duyarsızlık var. Biz Ak Parti kurullarından beklerdik ki halkımıza yaptığımız hizmetleri anlatmanın ötesinde halkımız ne diyor, teşkilatlarımız ne diyor buna kulak verilsin. Aslında bunların öncelikli olarak dinlenmesi gerekiyordu. Ak trollerin, Pelikan medyasının yönlendirmesiyle vatandaşın istekleri, beklentileri, özellikle teşkilatların talepleri dikkate alınmadı. Ve süreç bu noktaya geldi.

Ben uzun yıllar bu partide farklı görevler yaptım. Etle tırnak gibiydik. Son iki yılda Ege’nin tamamına baktım. Teşkilat yardımcılığımda 14 ile baktım. Arkadaşlarımızın gece-gündüz demeden, hiçbir beklenti içinde olmadan Konya deyişiyle azığı sırtında hazır ırgat gibi çalıştığına şahit oldum.

Partisine yarar sağlamak için kendi yiyeceğini bile yanında taşıyan vefakar teşkilat mensuplarının söylemlerini AK Parti üst yönetimi dikkate almadı. Pelikancıların istekleriyle politikalar üretildi.

Ak Parti’de samimiyetle, ihlasla çalışmış, kuruluşunda yer almış, bakanlık yapmış, başbakanlık yapmış, partide genel başkanlık yapmış biri ihraç edildi bugün. Türkiye tarihinde ilktir. Davutoğlu’nun eleştirilerini dikkate almadan birtakım haksız gerekçelerle disiplin kuruluna ihraç talebiyle sevk edilmesi emin olun bizleri son derece yaraladı. Biz beklerdik ki bu süreç sağlıklı yürütülsün. Ak parti kurulları en azından istişare mekanizmasını çalıştırsın isterdik. 2001 yılındaki kolektif aklı, istişare aklını işletemediler.

Trenden inenler değil itilenler olduk. Bu da elit kesimin parti yönetimini devralmasından kaynaklandı. Kendilerine rakip görüşleri, kişileri partiden uzaklaştırmak için her türlü tezvirat ve hakarette bulundular.

Bundan sonra yeni bir süreci inşallah Sayın Ahmet Davutoğlu başkanlığında başlatmış olacağız. İnşallah bundan sonra 82 milyon ile güzel günler gelecek. İnşallah ahmet Davutoğlu ile güzel günler gelecek. İnşallah adaletli güzel günler gelecek. Gelecek bir gün inşallah.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER