Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AK Partili Çelik: Türkiye özgür ve güven içinde seçimlere gidiyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gaziantep'de CHP'lilerle, AK Partililer arasındaki kavgaya işaret ederek, "Türkiye güvenli bir ülkedir ve seçimler güven içinde yapılacaktır.

  AK Partili Çelik: Türkiye özgür ve güven içinde seçimlere gidiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından Gaziantep'de seçim çalışması yürüten AK Partililer ve CHP'liler arasında çıkan kavgaya ilişkin, "Türkiye güvenli bir ülkedir ve seçimler güven içinde yapılacaktır. Hiçbir provokasyon odağı Türkiye'nin demokrasi tecrübesine zarar veremez" değerlendirmesinde bulundu.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Siyasetin özgürce yapılabilmesi için siyasete ve siyasetçiye dönük her türlü şiddetin mahkum edilmesi zorunludur. Gaziantep Gençlik Kollarımıza karşı bazı CHP mensuplarının dün gerçekleştirdiği silahlı saldırıyı lanetliyoruz. Türkiye güvenli bir ülkedir ve seçimler güven içinde yapılacaktır. Hiçbir provokasyon odağı Türkiye'nin demokrasi tecrübesine zarar veremez. Gaziantep teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER