Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

                        AHMET TAŞ’IN İLK KİTABI ÇIKTI

Ahmet Taş’ın ilk kitabı yayınlandı. “Gönül Gözüyle” adını taşıyan 336 sayfalık eser Yüzleşme Yayınları arasında çıktı.

                        AHMET TAŞ’IN İLK KİTABI ÇIKTI

                        

            Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Başkanı ve Mazlumder Şube Başkanı Ahmet Taş’ın ilk kitabı yayınlandı. “Gönül Gözüyle” adını taşıyan 336 sayfalık eser Yüzleşme Yayınları arasında çıktı.

            Editörlüğünü Rıfat Yörük’ün yaptığı kitap üç bölümden oluşuyor. “Gönül Rızası İle” başlıklı ilk bölümde Taş’ın “Adalet, Hukuk ve İnsan Hakları” alanındaki köşe yazıları yer alıyor. “Gönülleri Karartmak” başlıklı ikinci bölümde ise “Darbeler, Yasaklar ve Statüko” konularındaki yazıları bulunuyor. “Gönül Coğrafyamız” isimli üçüncü bölümdeki yazılar da, “Misak-ı Milli’ye sığmayan zenginliğimiz” başlığı altında okuyuculara sunuluyor.

 

            Eşine ithaf etti

            Rıfat Yörük’ün “Gönül Adamı” başlığıyla yazdığı sunuşla başlayan eserin önsözünde Ahmet Taş “İlk kitap heyecanı”nı şöyle anlatıyor;

            “İlkokul yıllarımda başlayan okuma merakım, öğrenim hayatım ve öğretmenlik dönemimde gazete, roman, dergi, araştırma ve farklı ilim dallarındaki eserlerle devam etti.

Öğretmenken, yasak olmamasına rağmen yasak zannettirilen Sivil Toplum Kurumlarında üye ve yönetici olarak yer almam; insanlık, yöneticilik ve birlikte yaşama kültürü alanında birikim sahibi olmama imkân verdi.

Bu birikimlerimi kamuoyu ile paylaşmak, bugün ve geleceğin insanlarına aktarabilmek içinse yazmam gerekiyordu. Bu amaçla ilk yazılarım, 1995’te yayın hayatına başlayan Kayseri Gündem Gazetesi’nde seyahat ve köşe yazıları olarak yayınlanmaya başladı. Halen Kayseri Anadolu Haber, Kayseri Memleket, Akit İç Anadolu Eki ve Kayseri Yeni Doğan Haber gazetelerinde yazmaya devam ediyorum.

Çeyrek asırlık yazı hayatım boyunca yayınlanan, topluma ışık tutmayı amaçladığım bu yazılarımı, daha kalıcı olması için, konularına göre tasnif edip kitaplaştırmaya karar verdim. Bu süreçte büyük desteğini gördüğüm editörüm, dostum Rıfat Yörük’e ve yayıncım Haldun Şeker’e teşekkürü bir borç biliyorum.

Üç bölümden oluşan bu ilk kitabımı, 40 yıldan bu yana insanlık ve hayat mücadelemi paylaştığım, acı, tatlı her anımda yanımda ve yardımımda olup, desteğini her an arkamda hissettiğim sevgili eşime ithaf ediyorum.”

           



Anahtar Kelimeler: AHMET KİTABI ÇIKTI

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz