Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

70 YILLIK KANLI GEÇMİŞ

NATO’nun kuruluşunun 70. yıldönümü vesilesiyle üye ülkelerin hükümet ve devlet başkanları bugün Londra’da bir araya geliyor.

70 YILLIK KANLI GEÇMİŞ

NATO bugün kuruluşunun 70. yılını Londra’da kutluyor, tabii buna kutlama denilirse. 29 Tülkenin üye olduğu NATO, 70 yıldır başta ABD olmak üzere 10 ülkenin çıkarlarını ve menfaatlerini koruyor. Sovyet tehdidine karşı kurulan, daha sonra hedefine İslam’ı alan NATO, bugüne kadar İslam coğrafyasına, işgallerle, darbelerle, iç savaşla, terörle kan ve gözyaşı taşıdı.

NATO’NUN İŞGAL DOLU TARİHİ

Dünyayı Sovyet tehdidinden korumak  bahanesiyle 70 yıl önce kurulan NATO, o günden bugüne neredeyse bütün operasyonlarını Müslümanlara karşı yaptı. Geçen yıllar içinde Amerikan ve Siyonist emperyalizmin koruma kalkanı haline gelen NATO, İslâm ülkelerini işgal edip kaynaklarını Amerika ve onun ortağı olan Avrupa ülkelerine peşkeş çekti.

90 SONRASI HEDEFİ İSLAM OLDU

Eski İngiliz başbakanlarından Demir Leydi olarak da bilinen Margaret Thatcher, 1990 yılında İskoçya’da yapılan NATO toplantısında; “Sovyetler Birliği yıkılmıştır, karşımızda düşman kalmamıştır. Ama düşmansız bir ideoloji yaşayamaz. Yeni bir düşman bulmamız lazım. Düşman aramaya ise gerek yok; yeni düşmanımız İslam’dır” sözleriyle yeni dönemi başlatmıştı.

Devamı >>>



Anahtar Kelimeler: YILLIK KANLI GEÇMİŞ

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER