Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

6. ÜSKÜDAR KİTAP FUARI BU HAFTA CUMA GÜNÜ AÇILIYOR!

Üsküdar Kitap Fuarı, 6. Kez, yazarların söyleşi ve imza günü etkinliğine ev sahipliği yapacaktır.

6. ÜSKÜDAR KİTAP FUARI BU HAFTA CUMA GÜNÜ AÇILIYOR!

Türkiye’nin önde gelen 120 yayınevi ile 250 civarında yazar, 6. Üsküdar Kitap Fuarı’nda, adlarına düzenlenecek olan imza günlerinde, okuyucuları ile buluşup onlarla söyleşi yapıp kitaplarını imzalayacaklar.

Eserleri Çıra Yayınları tarafından yayımlanan yirmi civarında şair ve yazar da, okuyucuları ile buluşup eserlerini imzalayıp, etkinliğe katkı sunacaklardır.

Fuarın ilk üç gününde; yazar İsa Akgül, hikayei ve yazar İsmail Demirel ve şair Hüseyin Karaca, okuyucuları ile buluşup eserlerini imzalayacaklardır.

Okuyucularımızı, fuar süresince ve imza günü etkinliklerinde, Çıra Yayınları olarak, standımıza bekliyoruz...Fuarın ilk haftasının ilk üç gününde, imza gününde kitaplarını imzalayacak olan şair ve yazarların program bilgileri aşağıda bulunmaktadır.

Eserleri Çıra Yayınları arasında yayımlanan yazar, şair ve hikaye yazarı arkadaşlarla birlikte, eserlerinde Rasululah’ın Kur’an’la ilişkisini değerlendiren eğitimci yazar Mustafa Gül ile ulualararası ilişkiler uzmanı olan Prof. Dr. Berdal Aral’da fuarın son haftasında, Çıra Yayınları standında okuyucuları ile buluşup sohbet edecek ve kitaplarını imzalayacaklardır.

İmza günleri ile ilgili yazar ve şairlerin, program listesi:

 

 

 



Anahtar Kelimeler: . ÜSKÜDAR KİTAP FUARI HAFTA AÇILIYOR!

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER