Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

3 GÜN ÖNCE AMELİYAT OLAN MEHMET ŞEREFOĞLU KARDEŞİMİZİ ZİYARET ETTİK

Kıymetli dostlar; yaklaşık olarak üç ay önce akciğerime yayılan kanser tümörleri yüzünden ameliyat olmuş sağ taraftan 14 adet tümörü almışlardı.

3 GÜN ÖNCE AMELİYAT OLAN MEHMET ŞEREFOĞLU KARDEŞİMİZİ ZİYARET ETTİK

3 GÜN ÖNCE AMELİYAT OLAN MEHMET ŞEREFOĞLU KARDEŞİMİZİ ZİYARET ETTİK

M. Şerefoğlu kardeşimi 4 Nisan saat 06.45 de Bezmi Alem Hastahanesine götürdüm, onlar ameliyat için hazırlıklanırıken ben de müsade alarak yayınevine gittim. Mehmet kardeş; son 4-5 yıl içinde bu 4. mü yoksa 5. mi ameliyatı, son 6 ay içinde ise 2. ameliyatını olacaktı. 

AKDAV´da rütin hale gelen pazar günü sabah namazını beraber eda ettikten sonra, Mehmet kardeş cemaatte hem helallik diledi hem de dua istedi. Yukarıda ifade ettiğimiz gibi sabah 06.45 de ben hastahaneye bıraktım ve yayınevine gittim. Saat 11.00 gibi önce yengeyi aradım ameliyattan çıkıp çıkmadığını sordum, yenge ameliyattan çıktığını söyledi ama fazla bilgi alamadığını söyledi, bunun üzerine yoğun bakım doktorunu aradım ameliyatla ilgili bigi aldım. doktor beyin verdiği bigiye göre ameliyat gayet başarılı geçtiğini ve yoğun bakıma yatırmadan direk servise alacaklarını söyledi. 

Hergün aralıklarla telefonla arayarak Mehmet kardeşimizle ilgili bilgiler aldım. Bugün de sağlıkçı bir kardeşle hastahaneye giderek ziyaret ettik ve gözlerimizle durumundan haberdar olduk. Mehmet kardeşimiz Elhamdulillah durumu daha iyiydi. Arkadaşlardan dua istedi. Mehmet kardeşin bu talebini biz de okuyucu kardeşlerimize iletiyoruz. Bu durum bu haliyle devam ederse 3-4 gün sonra Mehmet kardeş inşallah taburcu olur. Mehmet kardeşimizi dualarınızda unutmayın sizlerden tek isteği budur. Selam ve dua ile...

Mehmet Kardeş ameliyatından bir gün önce Facebook´ta bir talepte bulunmuştu, biz de o talebini tekrar yayınlıyoruz:

   
HELALLİK VE DUA TALEBİ

Kıymetli dostlar; yaklaşık olarak üç ay önce akciğerime yayılan kanser tümörleri yüzünden ameliyat olmuş, sağ taraftan 14 adet tümörü almışlardı. Sol tarafa yayılan tümörler için uzun süre Ozon tedavisi aldım. (10 seans gördüm. Bu süreçte curcumin vb. ilaçları yurt dışından getirtip hem damardan hem ağız yoluyla üç ay boyunca kullandım. Ayrıca Dr. Mustafa hocamın özel uğraşılarıyla hazırladığı karışımdan uzun süre kullandım. Bunları, beni çok sevdiğinden üstüme çok düşen arkadaşlar için yazıyorum. Rabbim ve o dostlar bilsin ki şifa olabilecek neredeyse tüm uyarı ve nasihatleri ciddiye aldım ve birçok ilacı kullandım.)

Ancak çektiğimiz filmler sonucu akciğerin solundaki tümörlerin gerileme göstermediği görüldü. Şu an için tomografide görülen dört adet kitle için ameliyat kararı verildi. Gerekli işlemleri bitirip ameliyata hazır halde bekliyorum. Yarın sabah 07:00´de ameliyata davet ettiler. Ameliyat olacağım inşallah. Bu tip ameliyatlardan sonra yoğun bakımda bir süre hastayı tuttuklarından bir süre kendimle baş başa kalacağım. Sayısını unuttuğum bu ameliyatlar öncesi ve sonrası çok dua ettiniz. Ben ve ailem de sizlere sürekli dualar ediyoruz. Haklarınızı helal ediniz. Dualarınızı eksik etmezseniz memnun olurum.

Allah yar ve yardımcınız olsun.

Selam, saygı ve hürmetlerimle?

Mehmet ŞEREFOĞLU



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER