Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"2 milyon Ukraynalı mülteci aldık 1 tane bile Müslüman almayacağız"

Her fırsatta İslam düşmanlığı yapan Batı dünyası, savaşta bile İslam nefretini körüklemekten geri durmuyor. Polonyalı milletvekili Dominik Tarczyński'den skandal açıklamalar geldi.

PolonyaMacaristan ve Romanya, savaştan kaçan çok sayıda Ukraynalı mülteciyi ağırlarken Almanyaİngiltere ve Hollanda gibi ülkeler, ülkeye sığınan Ukraynalılara özel ekonomik ve sosyal haklar tanıyor. Ukrayna'ya komşu Avrupa ülkeleri şimdiye kadar hiç görülmemiş misafirperverlikle mültecileri ağırlarken diğer kıta ülkeleri de Ukraynalıların kendi sınırlarından rahatlıkla giriş yapabilmesi için özel yasal düzenlemelerde bulunuyor.

"1 TANE BİLE MÜSLÜMAN ALMAYACAĞIZ"

Polonyalı Avrupa Parlamentosu Üyesi Dominik Tarczyński katıldığı TV programında, Batı'daki çifte standardı gözler önüne serdi. Rusya-Ukrayna savaşı sonrası ülkelerine 2 milyon Ukraynalı mülteci aldıklarını belirten Tarczyński, “1 tane bile Müslüman almayacağız. Bunun için hükümetteyiz. Eğer sınırı geçen olursa öldürülecekler” diye konuştu.Advertisement

POLONYA'YA MÜLTECİ AKINI

Savaşın başlangıcından bu yana yaklaşık 2,2 milyon Ukraynalının sığındığı Polonya'da, ülkeye gelen mülteciler, sınırda kayıtları yapıldıktan sonra kalacak yer bulamamaları halinde bulundukları şehirlerin yerel yönetimine başvurup devletin tahsis ettiği merkezler veya mültecilere kapısını açan Polonyalıların evinde kalabiliyor.

İSLAM DÜŞMANI POLİTİKACI: 'GURUR DUYUYORUM'

Ancak Batı'nın çifte standardı her geçen gün gözler önüne seriliyor. Son olarak Eski Polonya milletvekili Dominik Tarczynski, Müslüman mülteciler için akıl almaz ifadeler kullandı. Bugün sosyal medyanın yeniden gündeme getirdiği olayda Tarczynski'nin "Bir tane Müslüman mülteci almadık. Bir tanesi bile Polonya'ya giremeyecek. 2 milyondan fazla Ukraynalı aldık ülkemize. Ama tek bir Müslümanı bile almayacağız, çünkü almayacağımıza söz verdik. Gurur duyuyorum." sözleri Batı'nın yaklaşımını açıkça gözler önüne serdi..



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER