Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

2 gazeteciye gözaltı kararı..

Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ile TELE 1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel gözaltına alındı.

2 gazeteciye gözaltı kararı..

Odatv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ile TELE 1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel gözaltına alındı.

Gazeteci Müyesser Yıldız’ın evinde polisler arama yaptı. Odatv’nin aktardığına göre Yıldız için gözaltı gerekçesi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı “Askeri casusluk” suçlaması. Müyesser Yıldız’ın avukatı Erhan Tokatlı, Yıldız’ın kendisiyle beraber toplam 3 kişi hakkında gözaltı kararı olduğunu belirtti.

Cuma günü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında suç duyurusunda bulunan Müyesser Yıldız’ın Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la da devam eden davası bulunuyor.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ise “Arkadaşımız, TELE 1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel bu sabah 07.30’da gözaltına alındı. Gözaltına alınma nedeni bilinmiyor. Savcılığın 4 gün gözaltı süresi vermiş. Savcılığa çağrılarak ifadesi alınabilecek bir gazetecinin böyle gözaltına alınması demokrasilerde olmaz, olmamalıdır.” dedi.

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu da “Türkiye yine birçok gazetecinin gözaltına alındığı bir sabaha uyandı… Gazetecileri baskıyla sindirip güzel ülkemizi korku cumhuriyetine çevirenler tarihten ders alsalardı, kendi korkularına çarenin de hukukun üstünlüğü olduğunu anlarlardı… Korku siyasetinin günü sayılıdır…” değerlendirmesini yaptı.



Anahtar Kelimeler: gazeteciye gözaltı kararı..

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER