Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

28 ŞUBAT MAHPUSLARININ ÖZGÜRLÜK TALEBİ HEPİMİZİN İMTİHANIDIR!

MAZLUMDER GENEL BAŞKANI; RAMAZAN BEYHAN´IN 28 ŞUBAT BASIN TOPLANTISI ÖNCESİ YAPMIŞ OLDUĞU KONUŞMADA: ´BASIN AÇIKLAMALARININ 28 ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR GENEL MERKEZ VE ŞUBELERLE YAPILMAYA DEVAM EDECEKTİR´ DEDİ

28 ŞUBAT MAHPUSLARININ ÖZGÜRLÜK TALEBİ HEPİMİZİN İMTİHANIDIR!
Mazlumder Genel Başkanı Ramazan Beyhan´ın yapmış olduğu konuşma;
 
"Sayın basın mensuğları, dernek ve vakıflarımızın değerli temsilcileri!
 
 Değerli üye ve gönüllerimiz ve yıllardır evlat, eş, kardeş ve arkadaş hasretiyle yüreği yangın yerine dönmüş mahpus yakınları! 14 Şubat basın açıklamamıza hoşgeldiniz!
İstanbul´da, Ankara´dan, Sakarya´dan, Düzce´den, Adapazarı´dan, Bursa´dan ve Bolu´dan bize destek vermeye gelen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.
Bugün eş zamanlı olarak Bolu dışında Batman Sivas ve Diyarbakır illerinde cezaevlerinin önünde aynı duyarlılıkla bütün camialarımız, Mazlumder´i ile birlikte açıklama yapmaktadır. Bu açıklamalarımızı 28 Şubat Çarşamba gününe kadar Genel Merkez ve şubelerimizle yapmaya devam edeceğiz. Rabbimiz bu gayreti hayırlı sonuçlar için vesile kılsın.
 
Bundan 20 yıl önce bu ülkede gerçekleşen darbe ile yüzlerce gencimiz müslüman kimliklerinden dolayı brifinglerle talimat alan yargıçlar tarafından müebbet hapis cezalarına çarptırılmıştı. Ancak soruşturma, yargılama ve temyiz aşamalarında hukukun ilkeleri yok sayılmıştır.
 
20 yıldır içerideki kardeşlerimiz Yusuf Aleyhisselam gibi vakarlarını  korumuşlar, Allah´a tevekkül etmişler, bulundukları cezaevlerini birer medreseye dönüştürmüşler, Rabbine karşı sorumluluklarını ifade etmeye çalışmışlardır.
 Bu kardeşlerimizin yakınları ve arkadaşları onları yıllardır ziyaret ederek vefanın en güzel örneğini ortaya koymuşlardır.
 Başta Mazlumder Cezaevi Komitesi ve hukukçuları ile birlikte camianın diğer hukukçuları da üzerine düşeni yapmaya çalışmışlardır.
Söylenecek söz kalmamıştır. Artık söz de karar da Türkiye Millet Meclisi´nin, hükümetin ve tabiiki Sayın Cumhurbaşkanımızındır.
 
28 Şubat dönemi Türkiye´sinin kötü niyetli yöneticileri, faili meçhullerin, ihanetlerin üzerini  örtmek için Müslüman halkın, gençlerin ensesinde boza pişirmişler kimini siyasetten uzaklaştırılmış, kimini de hayali suçlarla itham ederek zindanlara atmışlardır.
Onların 20 yıl önce yaptığı bu yanlış düzeltilmeli 28 Şubat mağdurları serbest bırakılmalıdır."
 
Ramazan Beyhan, Mazlumder Gen. Başk.
 


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER