Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

2021'in ilk Kabine Toplantısı: Kısıtlamalar bitiyor mu?

Yılın ilk Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı bugün Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlıkta yapılacak. Peki, kısıtlamalar bitiyor mu?

2021

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak yılın ilk kabine toplantısında, koronavirüs tedbirlerinin sonuçları, tedbirlerin esnetilebileceği, yerli aşı çalışmaları ve aşı takviminin ele alınması bekleniyor.

Gündemde ABD ve AB ile yeni yol haritası, reform çalışmaları, koronavirüs kısıtlamalarının sahaya etkisi ve alınabilecek yeni kararlar olacak. Öte yandan kısıtlama kararlarının bölgesel bazda esnetme formülleri de görüşülecek.

YENİ ADIMLAR MASAYA YATIRILACAK

Toplantıda öncelikle koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbir kararlarının değerlendirilmesi beklenirken, önümüzdeki günlerde atılacak adımlar masaya yatırılacak. Bu kapsamda, sokağa çıkma kısıtlamalarının vaka sayısına etkisi, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere büyük şehirlerdeki son durum, yerli aşı çalışmaları tüm yönleriyle ele alınacak.

KISITLAMALARDA ESNETME OLABİLİR

Aşılamanın başlamasıyla hafta içi kısıtlamaları ve hafta sonu yasakları dahil olmak üzere lokal bazda kontrollü/kademeli şekilde esnetme adımlarının atılabileceği de tahmin ediliyor.

Toplantıda en geç nisan ayına kadar kullanıma hazır hale gelmesi beklenen yerli aşı ve aşılama süreçleri konusunda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sunum yapması bekleniyor



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER