Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Önder "2. Okul Aile Birliği Zirvesini" Gerçekleştiriyor

ÖNDER, İmam Hatipliler Derneği Okul Aile Birliği Komisyonu tarafından ilki geçtiğimiz yıl yapılan Okul Aile Birliği Zirvesi´nin bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek.

Önder

ÖNDER, İmam Hatipliler Derneği Okul Aile Birliği Komisyonu tarafından ilki geçtiğimiz yıl yapılan Okul Aile Birliği Zirvesi´nin bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek. 5 Ocak Cumartesi günü Kadıköy 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu´nda yapılacak zirveye Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da katılacak. 

Okul Aile Birliği Zirvesi´nin ilki 30 Eylül-1 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde düzenlenmişti. Bu yıl ikincisi düzenlenen zirve, ?Okulların genel ve özel hedeflerini gerçekleştirmek toplumun bugün ve gelecekte eğitimden beklentilerini karşılamak; veli, öğrenci ve öğretmenler arasında işbirliğini sağlamak mümkündür? çağrısıyla yapılıyor.


Okul-aile ve öğrenci gelişimi Birinci oturumda, ?Etkili okul aile birliklerinin özellikleri ve öğrenci gelişimini desteklemede ailelere dönük faaliyetler? başlığı altında bir panel gerçekleştirilecek. ÖNDER Genel Başkan Danışmanı Mehmet Sönmez´in moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panelde, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Uluslararası Şehit Mehmet Karaaslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdulbaki Murat, İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Cihangir ve İbn Haldun Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Burcu Uysal birer konuşma yapacak.


Okul Aile Birliği´nin eğitime katkısı İkinci oturumda ise Okul Aile Birliği´nin eğitim sistemine katkısı tartışılacak. ÖNDER Genel Başkan Yardımcısı Kamber Çal başkanlığında düzenlenen oturumda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk konuşmacı olacak. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu da birer sunum yaparak soruları
cevaplayacak.

/resimler/2019-1/4/1824277762052.jpg

İletişim-Emine Dolmacı: 0 532 644 57 35

Tarih: 5 Ocak 2019, Cumartesi
Saat: 09-13.30
Adres: Kadıköy 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu
Hasanpaşa Mah. Uzunçayır Yolu Cad. No: 50/2 Kadıköy-İstanbul



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER