Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

17 yıl sonra İsrail zindanlarından kurtulsa da ailesini tanıyamadı!

17 yıl önce girdiği İsrail rejimi zindanlarından kurtulan Filistinli Mansur eş-Şehatit, hücre hapsi ve uğradığı ağır işkenceden ötürü yaşamış olduğu hafıza kaybından dolayı ailesini tanıyamadı.

17 yıl sonra İsrail zindanlarından kurtulsa da ailesini tanıyamadı!

Filistinli esir Mansur eş-Şehatit’in işgalci İsrail rejimi zindanlarında 17 yıldır süren esareti üç gün önce son buldu. Eş-Şehatit yıllar süren esaretten kurtulsa da kendisini karşılayan ailesinin birçok ferdini tanımadı. İsrail zindanlarında bulunduğu süreçte hücre hapsine ve acımasız işkencelere maruz kalan Mansur eş-Şehatit’in aile üyelerini tanıyamamasında söz konusu durumun etkili olduğu belirtildi. Öte yandan Mansur eş-Şehatit’in on yedi yıl öncesine göre ciddi bir şekilde zayıflamış olduğu gözlendi.

MANSUR EŞ-ŞEHATİT’İN DURUMUNDAN İŞGALCİ İSRAİL’i SORUMLU TUTMUŞTU

Batı Şeria’nın güneyinde yer alan El-Halil şehrinin sakinlerinden olan Mansur eş-Şehatit’in İsrail zindanlarında bulunduğu süreçte annesi tarafından yapılan açıklamada eş-Şehatit’in çok kötü durumda olduğu dile getirilmişti. Konuya ilişkin olarak 2015 yılında çıkan bir habere göre Mansur eş-Şehatit’in annesi, oğluna gerçekleştirdiği ziyaretin ardından açıklamada bulunmuş ve oğlunun görme ve konuşma yetilerinde sorun yaşadığını ayrıca kendisini tanıyamadığını söylemişti. Öte yandan acılı anne, oğlunun fiziksel problemler yaşadığını da kaydetmişti. Mansur eş-Şehatit’in annesi, oğlunun durumundan işgalci İsrail rejimini sorumlu tutmuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER