Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

16 Aralık hava durumu: Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

16 Aralık hava tahminleri açıklandı. Meteoroloji uzmanları, Doğu Karadeniz bölgesine kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

16 Aralık hava durumu: Meteoroloji

16 Aralık güncel meteorolojik veriler açıklandı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Hatay, Çankırı, Kırıkkale,Doğu Anadolu'nun doğusu Yozgat, Konya, Karaman, Batman ve Siirt, Marmara'nın doğusu, Karadeniz çevreleri yağışlı geçecek.

Öte yandan yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması beklenen yağışların; Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin kıyıları ile sabah saatlerinde Samsun ve Ordu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı duyuruldu.

METEOROLOJİ UYARDI: KUVVETLİ YAĞIŞA DİKKAT

Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin kıyıları ile sabah saatlerinde Samsun ve Ordu çevrelerinde kuvvetli olacak yağışlara karşı vatandaşları uyaran meteoroloji uzmanları, ani sel, su baskını gibi olaylara karşı vatandaşları uyardı.

İSTANBUL HAVA DURUMU 

İstanbul'da ortalama 11°C'lik hava sıcaklığı bekleniyor. Öte yandan Megakent'te gün boyu çok bulutlu ve sabah ve öğle saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı bir gün yaşanacak.

ANKARA HAVA DURUMU

Ankara'da ortalama 11°C'lik hava sıcaklığı bekleniyor. Ayrıca şehirde gün boyu parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER