Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

15 TEMMUZ’DA ERDOĞAN’IN ROTASINI YAYIMLAYAN İSMİ TÜRKİYE’YE KİM DAVET ETTİ?

AK Parti tarafından Friedman ve başında olduğu Stratfor uzun süre 15 Temmuz'la ilişkilendirilip FETÖ destekçisi olduğu söylendi...

15 TEMMUZ’DA ERDOĞAN’IN ROTASINI YAYIMLAYAN İSMİ TÜRKİYE’YE KİM DAVET ETTİ?

Faruk KUZU'NUN "KONUYA DAİR" HABER YORUM'U...

"Zaman dermandır" demişler. Bu büyük sıkıntıları olanlar için söylenmiş bir söz. Yani sabret demek için.

Bir de işin içinden çıkılmaz durumlar var ki bu söz az kalır gibi. 27 Kasım 'da Müsiad'ın yapacağı toplantının katılımcılarından bazısı için böyle olduğunu söyleyebiliri

.

" Müstakil Sanayici ve iş adamları Derneği (MÜSİAD) 27 Kasım'da “Dijital gelecek” başlığıyla “Vizyoner 19” toplantısını gerçekleştirecek.

Toplantıda, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut'un da aralarında olduğu birçok ismin panelist olarak yer alacağı duyuruldu.

 Dikkat çeken bir isim daha var. O da ABD gizli servisi CIA'nın gölge kuruluşu olarak bilinen Stratfor Araştırma Merkezi’nin Başkanı George Friedman.15 Temmuz darbe girişimi sırasında başkanlığını yürüttüğü Stratfor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uçak güzergahını paylaşmıştı.

Normal olarak; Cumhurbaşkanının uçak rotasını açık edip paylaştığı için Stratfor için o günlerde söylenmeyen söz bırakılmamıştı. Gerçekte de o koşullarda böylesi bir ifşanın "Cinayete teşebbüsten geri kalır bir yanının olmadığı" söylenebilecekken şimdi bu işin başındaki sorumluyu "panelist- konuşmacı" olarak davet etmek te ne demek oluyor?

" Zaman insanları değiştirir"  demişler. Ancak bu kadarını da mı? İstihbarat örgütlerinin diyaloglarını ve iletişimlerini anlamak mümkün lakin hiç gerek yokken Stratfor'un eski başkanını davet etmenin ne faydası var keşke kamuoyuna bu da anlatılsa!



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz