Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

24 Siyonist Askere Meydan Okudu!

ABD´nin Kudüs kararı, Filistin sokaklarında yeni bir intifadayı başlattı. Tüm dünya Filistin´deki gelişmeleri anlık aktarırken, İsrail askerleri tek bir fotoğrafla dünyaya rezil oldu. Kaynak: 14 Yaşındaki Çocuk 24 Siyonist Askere Meydan Okudu!

24 Siyonist Askere Meydan Okudu!

ABD Başkanı Donald Trump´ın "Kudüs´ü İsrail´in başkenti tanıyan" kararı Filistin´de Üçüncü İntifada´yı başlattı.

Filistin´in tüm bölgelerinde binlerce Müslüman sokağa döküldü. Filistinliler Kudüs´e sahip çıkmak için İsrail´e direnmeye devam ediyorlar.

Gazze, Batı Şeria, Kudüs, El-Halil ve pek çok bölgede protesto gösterileri düzenleniyor.

Dünya Filistin´deki tüm gelişmeleri an be an takip ederken, İsrail askerlerinin El-Halil´deki bir görüntüsü sosyal medyada ve uluslararası basında büyük yankı uyandırdı.

Fotoğraf sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bir Twitter kullanıcısı, fotoğrafın üstüne, "Bu onların bizden ne kadar korktuğunun göstergesi" notunu yazdı.

İsrail´in tek bir fotoğrafla dünyaya rezil olduğu görselde, 25´e yakın İsrail askeri, gözaltına aldığı 14 yaşındaki Fevzi El-Junidi isimli Filistinli çocuğu gözleri bağlı bir halde götürüyor. Tüm İsrail askerlerinin panik ve teyakkuz halinde olduğu fotoğrafta, Filistinli çocuğun dik duruşu ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Kaynak: HAKSÖZ



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER