Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İYİ Partililer Meral Akşener´in Geri Dönmesi İçin İkna Yürüyüşü Yapacaklar

Genel başkanlık koltuğunu bırakacağını "Kararım kesin" sözleriyle ilan eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´i ikna için partili milletvekilleriyle il ve ilçe örgütleri yeni atağa geçiyor.

   İYİ Partililer Meral Akşener´in Geri Dönmesi İçin İkna Yürüyüşü Yapacaklar

26. 07. 2018 Perşembe

İYİ Parti milletvekilleri ve teşkilatları, 12 Ağustos´taki olağanüstü kurultayda aday olmayacağını "Kararım kesin" sözleriyle açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´i ikna için sokağa çıkıyor. İYİ Partililer cumartesi günü Meral Akşener´in İstanbul´daki evine yürüyüş düzenleyecek.

"GERİ DÖN" YÜRÜYÜŞÜ YAPILACAK

İYİ Parti yönetimi ve milletvekilleri, ayrılma kararı alıp olağanüstü kongre çağrısı yapan Genel Başkan Meral Akşener´e, "Seni yeniden aday yapacağız" mesajı yollarken, teşkilat da önemli bir eyleme hazırlanıyor. İYİ Parti´nin bütün il, ilçe başkanları, kurucuları, kongre delegeleri ve milletvekilleri cumartesi günü Türkiye´nin her bir yanından İstanbul´a "geri dön" yürüyüşü yapacak.

EVİNİN ÖNÜNDE DEKLERASYON YAYINLANACAK

Yürüyüş Akşener´in İstanbul´daki evinin önünde son bulacak ve il ve ilçe başkanları, milletvekillerinin altında imzası olan bir deklarasyon yayınlanacak.Deklarasyonda 12 Ağustos´ta yapılacak olan olağanüstü kongrede Akşener´i aday gösterdikleri belirtilecek. Bu kapsamda bugün Ankara´da da İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Ahat Andican´ın başkanlığında bir toplantı yapıldı ve milletvekilleri süreçle ilgili olarak bilgilendirildi.

 EĞER TAMAMEN AYRILMA KARARI ALMIŞ OLSAYDI

İYİ Parti´nin etkin bir ismi Akşener´in böyle bir durumda Genel Başkanlığı kabul edip etmeyeceği sorusuna şu yanıtı verdi: "Eğer tamamen ayrılma kararı almış olsaydı kongrenin gündemini bizzat belirlemez, açılış konuşmasını yapmaz, ´ne haliniz varsa buyurun kendiniz yapın´ der ve Genel Sekretere bu süreçleri bırakırdı. Biz bu tavrını bize dönüş için bıraktığı bir açık kapı olarak görüyoruz" dedi.i

Kaynak: sondakika.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER