Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Fatih Portakal Hakkında Çok Konuşulacak İddia: Tetikçilik Yaptı

Sabah Gazetesi çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Gazetede, "ABD, medya işbirlikçisi Fox TV üzerinden Türkiye´ye operasyon çekiyor" diye yazıldı.

   Fatih Portakal Hakkında Çok Konuşulacak İddia: Tetikçilik Yaptı

11. 08. 2018 Cumartesi

 ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Sabah Gazetesi´nde yer alan bir haberde, dolar kurundaki yükseliş ´ABD´nin ekonomik terör saldırısı´ diye nitelendi. Ayrıca bir operasyon yürütüldüğü yazıldı. Gazetede yer alan haberde, "Kanalın genel yayın Doğan Şentürk ve sunucu Fatih Portakal yönetimindeki kanal gün boyunca Trump´ın başlatığı ekonomik saldırının tetikçiliğini yaptı" ifadesi yer aldı

Sabah´ta yer alan yazının bir kısmı şöyle:

15 Temmuz´da hain darbe girişimiyle Fetullahçı terör örgütünün (FETÖ) arkasında olan ABD, bugün ekonomide 15 Temmuz saldırısıyla Türkiye´ye operasyon çekiyor. ABD´nin ekonomik terör saldırısının medya işbirlikçisi ise FoxTV.

Fox Amerika ile eş zamanlı olarak Fox Türkiye, ABD Başkanı Donald Trump´ın Türkiye´ye saldırmasını fırsat bilip, 17/25 Aralık´tan bu yana yürüttüğü kirli operasyonlarına hız verdi. Sahibi tescilli Türkiye düşmanı Murdoch olan Fox TV, ekonomik 15 Temmuz´u zil takıp oynayarak karşılayacak kadar pervasızlaştı

Ekonomik 15 Temmuz´un medya ayağındaki Fox TV´de, operasyonu Doğan Şentürk ve Fatih Portakal yürütüyor.

ABD´nin her saldırısında Türkiye karşıtı pozisyon alan Murdoch´ın sahibi olduğu Fox, Trump´ın başlattığı ekonomik savaşa katıldı. Fox Türkiye hiç gecikmeden, ekonomik kriz tellallığına başladı.

ABD´deki merkeziyle eş zamanlı bir saldırı başlatan Fox Türkiye, ana haber bülteninde muhalefet ile birlikte iktidara yüklenerek, ABD´nin Türkiye´ye açtığı ekonomik savaşı perdelemeye çalıştı.

 
 Kaynak: sondakika.com
 



 
 


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER